Vállalkozásunk 2001-óta dolgozik a rendezvényszakma szolgáltatói szegmensében rendez-vénytechnikai szolgáltatásaival a hang-, világítás-, és színpadtechnika szakterületen. Eszközparkunkat is a felsorolt szakterületek szükségleteihez alakítottuk ki. A berendezéseket úgy válogattuk ki, hogy több műfaj kiszolgálására is alkalmasak legyenek, és komplett produkciókat képesek legyünk kiszolgálni.

Fő profilunk a különböző felhasználású és igénybevételű mobil színpadok építése. 20cm és 2.00m magasság között a szükséges biztonságtechnikai és funkcionális kiegészítőkkel, úgy mint színpad-és lépcsőkorlát, balettszőnyeg (elsősorban táncos rendezvényekhez), lépcsők, a front és oldaltakará-sok (azaz kasír vagy szoknya). Telepített színpadjaink jellemzője a stabilitás, biztonságosság.

Világítástechnikánkat is a fenti szempontok szerint állítottuk össze, azzal a kiegészítéssel, hogy szerkezeti elemeit színpadfedésekhez is használjuk szabadtéri előadásokon eső és tűző nap elleni védelemre. Ezeket a rácsostartós alumínium elemeket kiállítási installációként is alkalmazzuk.

Megbízható hangtechnikánk az általános hangosítási igényektől a népzenén át a rockzenéig teljesíti az elvárásoknak megfelelő hanghatást. Két különböző rendszerünk van belőle. Emléktáblaavatók, konferenciák, megnyitók hangosítására alkalmas a kisebb rendszer, míg a nagyobb népzenei fesztiválok,rock koncertek kihívásainak is megfelelő.

Figyelemre méltó tény,hogy vállalkozásunk indulása óta partnereink igényeinek megbízható kiszolgálói vagyunk.Kedvezményes árfekvéssel dolgozunk a ténylegesen megrendelt tételek alapján.

Áraink a bérleti díjon kívül tartalmazzák a szállítási költséget és a munkadíjakat is.