Színpadtechnika

Két különböző szerkezetű és anyagú színpadtípussal rendelkezünk. Mindkettő rendelkezik biztonságtechnikai bizonyítvánnyal. Acélból készült színpadok: A szerkezeti elemek 60x40x4mm zártszelvényből készültek, melyeket andrás-kereszt típusú merevítőrendszer stabilizál.

Ebből a típusból 60 és 100cm magasságú pódiumok, dobogók, emelvények építhetők. Terhelhetőségük: 500kg/m2 megoszló terhelés. Járófelületük 2 “-os gyalult, nútolt fenyő felületkezetve.

Szerkezeti felépítésük miatt a dinamikus igénybevételt is nagyon stabilan viselő színpadról beszélünk. Hibátlanul viseli a nagycsoportos néptánc és rock and roll műfaj táncosainak rendkívüli attrakcióit is.

Természetesen alkalmas nem csak a fenti két műfaj, hanem egyéb előadások kiszolgálására.

Építettünk már járófelületéből táncparkettet, valamint rossz adottságú helyeken gyalogos közlekedőutakat.

Alumínium színpadunk Nivoflex márkanevű. Ez a típus kiemelkedő minőségű az országban kapható könnyűfém színpadtípusok közül.750 kg/m2terhelhetőségű. Járófelülete 32mm vastag, impregnált rétegeltlemez. Egyik fő jellemzője a variálhatóság. Egy színpadon nem szükséges a dobdobogó építéséhez újabb elemeket használni, elég az ott használt elemek teleszkópos lábait magasabbra állítani. Építhetők belőle tribünök, lelátók is különböző méretekben.

Egyenetlen terepviszonyok közt is lehet belőle színpadot építeni. Extrém helyken is felállítható a megfelelő technológiával és szakemberekkel. Például Városligeti-tó,vagy szökőkutak víze. Ennek a rendszernek a maximális magassága 2m, ami megfelel fesztiválok igényeinek. Színpadjaink extra dekorációval is elkészíthetők, de ehhez dekoratőröket kell alkalmaznunk.